Nieuwe manier van dierenbescherming

Dieren4u introduceert de nieuwe manier van dierenbescherming. Veel mensen kennen Dieren4u van ww.dieren4ukrant.nl de internet omroep voor dierenliefhebbers.

Steeds vaker ontving hun redactie vragen van huisdierenbezitters, dit varieerde van het opvangen van een konijn tot het ophalen van een gewonde hond.

Dit omdat een groot deel van hun bezoekers ontevreden is over de huidige manier van dierenbescherming. Omdat deze vragen zo frequent kwamen heeft de directie van dieren4u besloten een vereniging op te richten om aan de vraag van de (huis)dierenbezitters te voldoen.

Sinds 15 juli 2011 is Dieren4u officieel Vereniging Dieren4u, de doelstelling van de vereniging is het verbeteren van het dieren welzijn. Dit wil Dieren4u doen door samen te gaan werken met Nederlandse dierenorganisaties, inspectieauto’s, taxiritten en dierenambulance gescheiden houden, zodat er altijd noodhulp kan worden geboden.

Dieren4u wil ook een dierenasiel realiseren, waar men alleen na het afleggen van een (schriftelijk)examen een dier mag adopteren. Ook zal de vereniging jaarlijks een groot evenement organiseren met een educatief/informatief karakter. De leden van de vereniging hebben stemrecht en bepalen jaarlijks in de algemene ledenvergadering de actiepunten die zullen worden uitgevoerd.

Voor het opzetten dan deze nieuwe manier van Dierenbescherming is Dieren4u op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers.

Op de website www.dieren4u.nl kan je meer informatie vinden.

Bron : http://www.vpinfo.nl/spijkenisse/2338-nieuwe-manier-van-dierenbescherming

Dit bericht is geplaatst in Dierenbescherming en getagd. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.